“Je bent toch niet achterlijk?” ‘Big brother’ grijpt in bij scheldpartij tussen bewoners

In het ‘Big brother’-huis is het donderdagavond tot een heftige woordenwisseling gekomen tussen Ali en Rob. Om de situatie niet nog verder te laten escaleren, greep Big Brother in en werd de livestream stopgezet.

POM

LEES OOK. Dit zijn de deelnemers van nieuw seizoen ‘Big brother’

De 66-jarige Rob windt zich al de hele tijd op over het feit dat enkele bewoners kletsnatte handdoeken in de wasmand gooien. “Daar komen dan andere handdoeken bovenop, waardoor er een naar geurtje ontstaat”, zo verantwoordt Rob zijn ergernis.

Donderdagavond moest Rob opnieuw vaststellen dat iemand natte handdoeken in de wasmand had gegooid.

Rob riep daarop alle bewoners samen om ze aan een kruisverhoor te onderwerpen en een bolwassing te geven. Maar Ali liet het niet zover komen. Hij bekende dat hij een natte handdoek in de wasmand had gegooid. Rob ging er direct van uit dat de natte handdoek van Ali zelf was, maar dat was niet zo. Voor Ali zijn verdediging kon beginnen, was Rob al aan het fulmineren: “Je gaat toch geen natte handdoeken erin gooien? Je bent toch niet achterlijk? Komaan man, met je excuses.”

Rob was furieus en trok zich in de slaapkamer terug. Ali wilde het daarbij niet laten en ging naar de kamer waar Rob zat, daartoe aangezet door de bewoonsters Lindsey en Charlotte die zich stoorden aan de communicatie van Rob. Dit moest worden uitgepraat.

Maar het gesprek in de slaapkamer liep helemaal uit de hand. Er werd geroepen en getierd. Uiteindelijk haalden de bewoners Ali weer uit de kamer en kwamen de makers van Big brother zelf tussen: de livestream werd onderbroken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer