Niels Destadsbader reageert op kritiek: “Veel dingen over mij gelezen die niet waar zijn”

Zaterdag start The greatest dancer. Meteen het eerste grote VRT-programma van Niels Destadsbader. Naar aanleiding daarvan reageert hij in Story op de kritiek dat hij sinds zijn transfer amper iets heeft gedaan bij de openbare omroep: “Ik heb veel dingen over mezelf gelezen die niet waar zijn.”

POM

In een gesprek met Story deze week reageert zanger en presentator Niels Destadsbader op de commentaren op zijn statuut van goudhaantje bij de VRT. “Ik heb veel gelezen dat niet waar is. Maar ook al heb ik een dik vel, het laat me niet koud.” Destadsbader zegt dat mensen te weinig beseffen hoeveel werk er kruipt in de voorbereiding van een grote tv-show. Hij zegt nog dat het hem deugd deed dat collega’s als Siska Schoeters, Regi, Helmut Lotti en Miguel Wiels voor hem in de bres sprongen ten tijde van de aantijgingen.

LEES OOK. Kurt Van Eeghem over Niels Destadsbader: “Zoveel geld neertellen voor één persoon en tientallen anderen op straat gooien, dat hoort niet”

Niels Destadsbader vertelt verder nog dat het aanvankelijk de bedoeling was dat hij The greatest dancer zou presenteren. Maar na het bekijken van de Engelse versie werd duidelijk dat hij zijn ei meer zou kwijt kunnen als coach. Dat hij zelf geen geschoold danser is, is geen probleem. “Het beoordelen van de techniek van de dansers laat ik aan Annabelle en Laurien over, maar ik heb wel genoeg ervaring in de showbizz om te zien wat goed is en wat niet. Ik weet hoe je het verschil kunt maken door de manier waarop je je verhaal brengt.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer