Docks Bruxsel telde vorig jaar meer dan 7 miljoen bezoekers

Docks Bruxsel wil volgend jaar de kaap van 7,5 miljoen bezoekers ronden.© AMG

Brussel -

Het winkelcentrum Docks Bruxsel heeft vorig jaar meer dan 7 miljoen bezoekers ontvangen. In april zal Mathieu Nayis, de officiële kapper van de Rode Duivels, zijn intrek nemen in het shoppingcenter.

Amaury Michaux

Docks Bruxsel telde vorig jaar 7.311.000 miljoen bezoekers. Het winkelcentrum brak daarnaast ook een nieuw record met 764.000 bezoekers in de maand december. De schoolvakanties trokken meer dan 410.000 bezoekers en 2.600 kinderen kwamen naar Docks om Sinterklaas te ontmoeten. In totaal kwamen er vorig jaar 28 procent meer bezoekers dan het jaar voordien. “We zijn trots op de toename van het aantal bezoekers. Wanneer mensen naar Docks komen, krijgen ze een 360°-ervaring door het gevarieerde aanbod van activiteiten, zoals winkelen, dineren en vrije tijd, waarvan ze met familie en vrienden kunnen genieten”, vertelt Nathalie Eloy, verantwoordelijke Relationship & Specialty Leasing bij Docks Bruxsel.

Volgend jaar wil Docks Bruxsel de kaap van 7,5 miljoen bezoekers doorbreken. Het zet daarvoor in op nieuwe projecten met onder andere een carwash, de opening van de Mathieu Nayis Barber Shop in april en de komst van internationale merken die niet aanwezig zijn in andere Brusselse shoppingcentra.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Video

Meest gelezen uit de buurt