Voetbal 1ste nationale

Winkel sleept punt uit de brand tegen Dessel Sport, maar schiet weinig op in klassement

Drin Sula van Winkel verliest het duel van Daan Colman© VDB

Winkel -

Het blijft wachten op de eerste zege in 2023 voor Winkel Sport. Ook tegen Dessel geraakte Winkel niet verder dan een sobere 1-1. Met 2 op 15 heeft Winkel dringend nog eens nood aan een driepunter.

Koen Verdruye

Voor degradatie hoeven ze nog niet te vrezen bij Winkel, maar met slechts twee punten uit de laatste vijf wedstrijden, presteert de club ondermaats.

Winkel zakte intussen weg naar een dertiende plaats. Met 26 punten staat het nog negen punten verwijderd van de gevarenzone.

“Dit was een wedstrijd die we moesten winnen”, aldus T2 Fanny Schamp. “Maar al bij al mogen we nog tevreden zijn met de late goal van Tall en de ultieme draw.”

Tall viel in en lijkt weer fit. Ook Debouver en Beyens geraken stilaan weer in vorm. Het drietal zal de ploeg weer naar een hoger niveau moeten tillen, willen de Winkelaars vrij blijven van degradatiezorgen.

Onraet naar Oostkamp

Benoit Onraet zal volgend jaar niet meer spelen in de kleuren van Winkel. De middenvelder werd vorig seizoen overgenomen van KV Oostende, maar kreeg doorgaans de rol van bankzitter. Hij tekent geen nieuw contract bij zijn huidige club en gaat volgend seizoen bij tweede nationaler Oostkamp op zoek naar meer speelminuten. (kv)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus