Kamal Kharmach special guest op Laakdals ondernemersontbijt

Special guest Kamal Kharmach met voorzitter Tonny Luyten en schepen Jurgen Mensch.© Annelies Frederickx

Laakdal -

Het Forum Ondernemen trakteerde 320 Laakdalse ondernemers zondag in Domein De Vesten op een ontbijt en een bijzondere special guest. Niemand minder dan komiek en econoom Kamal Kharmach bracht zijn Economedy.

Annelies Frederickx

Bij de start van een nieuw jaar trakteert het Forum Ondernemen traditiegetrouw met het ondernemersontbijt. “Dit jaar schreven 320 Laakdalse ondernemers zich in voor ons event”, glundert voorzitter Tonny Luyten. “Dat zijn maar liefst honderd inschrijvingen meer dan vorig jaar, oftewel een derde meer. Die ruime belangstelling bewijst het nut van het event en wij zijn dan ook in ons opzet geslaagd. Bovendien brengen we iedereen uit alle gehuchten samen en vormen de ondernemers hier één Laakdal.”

Tijdens het ontbijt steunden de Laakdalse ondernemers elkaar en die boost kon iedereen goed gebruiken.© Annelies Frederickx

“Het zijn zware tijden voor de lokale ondernemers”, geeft Tonny Luyten nog mee. “Zij moeten keihard werken om te overleven, want na de coronacrisis volgde de energiecrisis. Door op het ondernemersontbijt samen aan tafel te zitten kunnen de Laakdalse ondernemers elkaar steunen. Die steun is belangrijk en geeft een boost na twee of drie moeilijke jaren. De reacties zijn dan ook allemaal positief.”

Economisch en humoristisch

Tijdens het ondernemersontbijt worden om de twee jaar de ondernemersprijzen uitgereikt. Op de ‘trofeeloze’ bijeenkomsten nodigt het Forum Ondernemen een gastspreker uit en deze special guest was zondagmorgen niemand minder dan Kamal Kharmach. “Met zijn Economedy vormt Kamal een ideale combinatie voor ons”, zegt Tonny Luyten nog. “Zijn performance is economisch en humoristisch. Een geknipte tijdsbesteding dus voor onze Laakdalse ondernemers op een zondagvoormiddag.” (af)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Video

Meest gelezen uit de buurt