Vriendenkring Academie zoekt deelnemers voor tentoonstelling

Een eerdere expo in Galerij Artisjok.© Chris Van Rompaey

Lier -

De Vrienden van de Academie organiseert een tentoonstelling met artistiek werk van oud-leerlingen en leerlingen van de Beeldacademie Lier. Deelnemers moeten zich voor 1 mei inschrijven.

“Dit jaar gaan we naar het voormalige handelspand Esprit in de Antwerpstraat 64 in Lier, waar we onder de leiding van Galerij Artisjok een expo van tachtig werken samenstellen. Galeriehouder Peter Everaert, Andreé Charle (eredirecteur Beeldacademie) en curator Tewodros Hagos Berhe beoordelen de inzendingen”, zegt voorzitter Guido Van den Bogaert.

“In tegenstelling tot vorig jaar organiseren we dit keer een verkooptentoonstelling. In overleg met de galeriehouder wordt een prijs bepaald. Leerlingen die les volgen aan de Beeldacademie, kunnen alleen deelnemen met werk dat niet op de academie is gemaakt. Dit geldt niet voor afgestudeerden: zij kunnen zonder beperking werk verkopen. En ook als je geen les volgde aan de Beeldacademie van Lier, kan je inschrijven voor de expo. Je kan slechts deelnemen met één werk.”

De tentoonstelling vindt plaats van 23 september tot en met 29 oktober. Wil je deelnemen aan deze expo, dan moet je vóór 1 mei inschrijven met vermelding van je naam en je discipline. Er is geen inschrijvingsgeld, maar je moet wel lid zijn van de Vrienden van de Academie. (cvr)

demol.dirk@skynet.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus