Festiloco maakt headliners bekend, al 3.000 tickets verkocht

De Alpenzusjes tijdens Festiloco in 2022.© Brent Saey

Ninove -

Zomerfestival Festiloco heeft de headliners bekendgemaakt voor de derde editie die op 8 juli 2023 doorgaat aan de rand van het stadspark in Ninove. Intussen gingen al 3.000 tickets de deur uit.

Brent Saey

Na de eerste uitverkochte editie in 2021 met 4.000 bezoekers en een tweede grotere editie met 6.500 bezoekers, mikt de organisatie op een derde editie met 8.000 bezoekers. Momenteel zijn al 3.000 tickets de deur uit en zit de voorverkoop in de tweede fase. Ook de vip is al voor 70 procent uitverkocht. “Dat is gewoon te gek voor woorden”, zegt organisator Manu Geeroms.

Voor de komende editie werden intussen ook de namen van de headliners gelost. “Ook dit jaar hebben we de Bonzai stage, Loco Mainstage en Après-ski stage. De headliners voor 2023 zijn REGI, Mark with a K and Mc Chucky, De Romeo’s, Cherry Moon trax, Dj Potato, Sven Ornelis, Bonzai All Stars en Pat B, maar ook M.I.K.E. Push, Jelle Van Dael, Ronny Retro, Immer Hansi, De bromeo’s, Dj Furax en nog zoveel meer”, klinkt het bij de organisatie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus