AKV Lotjonslos nodigt iedereen uit op ‘Bal Général’

AKV Lotjonslos nodigt iedereen uit op het ‘Bal Général’, een niet te missen hommage aan ‘Generaal’ Herman Schelfaut.© if

Aalst -

Dit jaar mogen de carnavalisten van AKV Lotjonslos 60 stoeten op hun rekening schrijven. Daarvan werd de groep maar liefst 26 keer tot verdienstelijke winnaar uitgeroepen.

Chris Bosseloo

Het geheim van Lotjonslos is eenvoudig samen te vatten, verklaart voorzitter Kurt Heerman: “Het is een cocktail van vriendschap, veel humor en een onvoorwaardelijke liefde en inzet voor de groep. Met die simpele maar unieke formule worden we makkelijk 100 jaar”, verklaart Heerman. Lotjonslos sluit met nummer 52 deel B af in de stoet en nodigt iedereen uit op het Bal Général, een hommage aan ‘Generaal’ Herman Schelfaut, voorzitter van AKV De Lodderoeigen.

“Op het Bal Général verzamelt een bonte parade van collega Generaals om er een typisch LOL feestje van te maken”, luidt het. De originele thema-affiche, van de hand van creatieve Lotjonslosser Stephan Gysens, is begin februari te verkrijgen in café ’t paviljoen of café ’n Arrivéé of bij de leden van de groep.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus