Bezet met edelstenen en een ode aan Saudi-Arabië: Cristiano Ronaldo showt zijn (peperdure) nieuwe luxehorloge

Hoe kan je beter een lucratieve transfer vieren dan met een nieuwe luxehorloge? Cristiano Ronaldo trakteerde zichzelf alvast op een peperduur exemplaar in de kleuren van de vlag van… Saudi-Arabië, het land waar hij sinds kort voetbalt.

Guy Van Den Langenbergh

De 37-jarige Portugees liet zich recentelijk maar al te graag fotograferen met een Caviar Flying Tourbillon om de pols. 389 edelstenen geven het horloge een smaragdgroene kleur, niet toevallig ook de dominante kleur in de vlag van Saudi-Arabië. Dat is immers het land waar de superster is gaan voetballen, nadat hij bij Manchester United overbodig was geworden.

(Lees verder onder de foto’s)

© Instagram Cristiano Ronaldo

© Instagram Cristiano Ronaldoi/Jacob&Co

Cristiano Ronaldo, een notoir liefhebber van decadente horloges, zou bij zijn nieuwe club Al-Nassr om en bij de 200 miljoen euro per seizoen verdienen. Hoeveel hij van dat bedrag aan zijn nieuw speeltje heeft moeten spenderen, is niet publiekelijk bekend. Volgens ‘kenners’ zou wie het hebben wil, toch al snel een bedrag van om en bij de 700.000 euro moeten neerleggen. De horloge werd gemaakt door Jacob&Co, een bedrijf uit New York dat zich al sinds 1986 specialiseert in de gelimiteerde productie van luxehorloges. Cristiano Ronaldo is al jaren een van hun uithangborden, wat ons doet vermoeden dat de Portugees een flinke korting heeft gekregen om het horloge te willen dragen.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer