Van frisse pint tot heerlijk diner: Zoersel lanceert eigen horecabrochure

Katrien Schryvers (tweede van links) en Olivier Rul (rechts) en enkele horeca-uitbaters uit Zoersel tonen de horecabrochure.© gemeente Zoersel

Zoersel -

Zoersel is een bruisende gemeente, met meer dan 50 horecazaken. Van echte authentieke cafés tot culinair hoogstaande restaurants. Omdat de verscheidenheid van horecazaken in de gemeente zo groot is en de lokale middenstand een hart onder de riem kan gebruiken, lanceert gemeente & ocmw Zoersel een nieuwe horecabrochure onder de naam ‘van frisse pint tot heerlijk diner’.

Kristin Matthyssen

“Tijdens de coronacrisis nam onze gemeente verschillende initiatieven om de horecazaken in Zoersel te ondersteunen. Zo werd er onder andere promotie gemaakt voor alle horecazaken die afhaalmogelijkheden organiseerden tijdens de sluitingsperiode”, vertelt Olivier Rul (Open Vld), schepen voor lokale economie. “De horecabrochure was een idee dat toen ook al in ons opkwam. Dit om onze grote variëteit aan verschillende horecazaken in de kijker te zetten.”

“Wat is er gezelliger dan samen iets eten of drinken op een terras, of een lekker ijsje meepikken bij een ijshoeve?”, vult Katrien Schryvers (CD&V), schepen voor communicatie en sociale cohesie aan. “Ook onze horeca biedt tal van kansen om mekaar te ontmoeten.”

De horecabrochure is opgedeeld in vijf categorieën: restaurants & brasseries, frituren, broodjeszaken & snackbars, cafés, koffiehuizen & ijssalons, feestzalen & traiteurs.

Elke zaak wordt voorzien van verschillende icoontjes die de troeven weergeven.

De horecabrochure is vanaf 1 februari verkrijgbaar in alle deelnemende zaken. Ook via het toeristisch infopunt De Ster en verschillende toeristische trekpleisters in de omliggende gemeenten, zal de horecabrochure te vinden zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus