Goed nieuws uit Spanje: Eden Hazard hervat de groepstrainingen bij Real Madrid

© Real Madrid via Getty Images

Real Madrid mocht vandaag opnieuw Eden Hazard verwelkomen op de groepstrainingen. De voormalige Rode Duivel miste vorige week het competitieduel van Real bij Athletic Bilbao door een enkelblessure.

Vincent Van GenechtenBron: BELGA

De derby van morgen (om 21 uur) in de Copa del Rey tegen Atlético Madrid komt nog te vroeg voor Hazard. Hij werd niet opgenomen in de wedstrijdselectie. Dat bevestigde coach Carlo Ancelotti op zijn persbabbel.

Hazard zag zijn ploeggenoten zondag met 0-2 winnen in Baskenland. Hij werd sowieso niet aan de aftrap verwacht. Zijn laatste speelminuten in La Liga dateren van 11 september, toen hij mocht starten tegen Mallorca. Sinds zijn terugkeer van het WK in Qatar, waar hij afscheid nam van de Rode Duivels, kreeg hij enkel nog maar in de derde ronde van de Copa del Rey speelminuten, tegen de bescheiden vierdeklasser Cacereno. Na een bleke prestatie werd hij toen na 67 minuten naar de kant gehaald.

Ook Aurelien Tchouameni trainde woensdag opnieuw mee bij de Koninklijke na een kuitblessure. Dani Carvajal (spierblessure) en Lucas Vazquez (enkelblessure) werkten indoor.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer