Zeven Kempense faillissementen uitgesproken

© Getty Images/iStockphoto

Turnhout -

Zes Kempense ondernemers en ondernemingen zijn dinsdag na het neerleggen van de boeken failliet verklaard. De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, sprak ook één faillissement uit na dagvaarding. Het gaat om de bv Complex.

Deze onderneming was gevestigd op Vispluk in Vorselaar en verzorgde elektrische installaties. De curatoren zijn Benijts, Somers en Verhaegen uit Herentals. De ondernemingen die zelf de handdoek in de ring gooiden, zijn vooreerst de bv VR Events, Hertevelden in Arendonk. De zaak was gespecialiseerd in het aanbieden van beeld, verlichting en geluid. De curator is Christophe Geukens.

Andy Nys uit de Zavelbosstraat Laakdal was vennoot van de cv Nys, een bouwonderneming. De curator is Senne Draulans. Eveneens in Laakdal maar in de Veldstraat is Kevin Van de Ven failliet. Zijn bouwfirma voerde bouw- en renovatiewerken uit. Tom Vandecruys treedt op als curator.

In de Broekstraat in Olmen (Balen) valt het doek over de cv Vintec, een adviesbureau qua bedrijfsvoering. De curator is Pieter Klingels. De bv De Weerelt was een detailhandel in vis- en schaaldieren in de Warandestraat in Turnhout. De zaak is in handen van curator Geert Naulaerts.

Ten slotte is Mark Bruurs de curator van de bv Roma, een horecazaak aan de Vrijheid in Hoogstraten. (mph)

   

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Video

Meest gelezen uit de buurt