Voor 250 000 euro koop je de auto van viervoudig F1-kampioen Sebastian Vettel

Nissan GT-R Black Edition van Sebastian Vettel die te koop wordt aangeboden © Pistonheads

Wie een wagen van een viervoudig F1-kampioen wil kopen krijgt nu een unieke kans. Je zal echter wel diep in je geldbuidel moeten tasten.

Op ‘Pistonheads‘ wordt immers een Nissan GT-R Black Edition van Sebastian Vettel te koop aangeboden en dat voor het ronde bedrag van 250 000 euro. De wagen maakte jarenlang deel uit van de privécollectie van Vettel. Opvallend is dat de wagen na tien jaar amper 150 kilometer op de teller heeft staan.

Je koopt dus eigenlijk een gloednieuwe wagen maar dan wel eentje die tot een viervoudig wereldkampioen heeft behoord. Sebastian Vettel verkocht begin 2021 trouwens ook al enkele andere auto’s uit zijn privécollectie. Daarbij waren toen verschillende Ferrari’s.

Meer F1-nieuws:- Lewis Hamilton waarschuwt Max Verstappen: “Ik weet hoe moeilijk dat is”- Goedkoper of gratis tickets voor het Autosalon in Brussel?- “Deze extreem zware F1-bolides zullen voor een veiligheidsprobleem zorgen”- Waarom zitten er bij sommige F1-teams acht mensen aan de pitmuur?- Max Verstappen: “Ik heb niet de behoefte om constant mijn privéleven te delen op de sociale media”

 (F1journaal.be)

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen