NFL-speler Damar Hamlin week na hartstilstand uit ziekenhuis: “Hij maakt het goed”

©  USA TODAY Sports

De door een hartstilstand getroffen American footballer Damar Hamlin heeft een week na het ongeluk het ziekenhuis mogen verlaten. De 24-jarige speler van Buffalo Bills kreeg vorige week maandag een hartstilstand tijdens de wedstrijd tegen Cincinnati Bengals en zakte ineen op het veld.

Bron: BELGA

“Ik kan bevestigen dat hij het goed maakt en gaat beginnen aan de volgende fase van zijn revalidatie”, zei dokter William Knight. Hamlin keert terug naar Buffalo, waar hij de komende tijd medisch in de gaten wordt gehouden.

Vlak voor het weekend raakte bekend dat Hamlin weer kon praten en zelfstandig kon ademen. Buffalo Bills meldde vrijdag dat Hamlin via FaceTime zelfs had deelgenomen aan een teambijeenkomst. “Hij zei: ik houd van jullie, jongens”, aldus de Bills.

Het duel tussen de Bills en Bengals wordt niet meer uitgespeeld. Beide ploegen gaan naar de play-offs en het schema wordt een beetje aangepast.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen