Jan Jambon woont Kerstgala met gebroken enkel bij in rolstoel (van de Christelijke Mutualiteit)

Met een stevig ingepakte gebroken enkel en in een rolstoel is Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) woensdagavond afgezakt naar het Kerstgala in de Antwerpse Koningin Elisabethzaal. Stond daar met helpende hand aan zijn zijde: Bart De Wever.

gjs

“Helemaal klaar voor het Kerstgala”: dat schrijft N-VA-voorzitter Bart De Wever op Facebook bij de foto in de Koningin Elizabethzaal in zijn Antwerpen. De burgemeester staat achter Vlaams minister-president Jan Jambon, die het feest bijwoont in een rolstoel omdat hij tijdens de winterprik uitgleed en zijn enkel brak.

(lees verder onder de foto)

De foto lokt heel wat reacties uit op sociale media. Enkele mensen maken zich vrolijk om de rolstoel waar Jambon in zit, die gehuurd is van de Christelijke Mutualiteit. “Waarom niet van het Vlaams & Neutraal Ziekenfonds”, grappen ze.

Hoe lang Jambon nog zal moeten herstellen, is niet duidelijk. Jambon gaf eerder verstek voor de gemeenteraad in zijn Brasschaat, maar voelt zich duidelijk weer klaar om buiten te komen. Al gaat dat nog niet zonder rolstoel en krukken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer