Waarom ze superslank was tijdens relatie met Justin Bieber? Selena Gomez reageert op viraal TikTok-filmpje

©  Shutterstock

De Amerikaanse popster Selena Gomez (30) heeft gereageerd op een TikTok-filmpje waarin ze zelf centraal staat. De video toont enkele foto’s van de ster uit de periode wanneer ze samen was met Justin Bieber en zichtbaar slanker was dan vandaag. Waarom ze zo slank was toentertijd? Dat heeft volgens Gomez’ reactie alles met de zanger te maken …

Hanne Vandenweghe

Selena Gomez vandaag ©  ISOPIX

Hoewel Canadees popidool Justin Bieber sinds 2018 gelukkig getrouwd is met model Hailey Bieber, koesteren diehard fans van de zanger nog hoop dat hij ooit weer samenkomt met zijn jeugdliefde Selena Gomez. In een aantal filmpjes op sociale media wordt nu, vier jaar na hun breuk, nog druk gespeculeerd over een mogelijke Jelena-comeback. Op één van die filmpjes heeft Gomez zelf gereageerd.

LEES OOK:

In de bewuste clip zijn verschillende foto’s van Gomez te zien. Op het ene beeld draagt ze sportkleding, op het andere jeans of een luchtig zomerjurkje, maar op alle kiekjes is de zangeres opvallend slank. “Selena was altijd mager toen ze met Justin was”, staat er bij de beelden te lezen. Helemaal op het einde van de video verschijnt een screenshot van een reactie. Die komt van niemand minder dan Gomez zelf. “Hij gaf de voorkeur aan modellen. Ik ben gewoon te normaal”, schreef ze. Nadien ging de video viraal op TikTok, intussen werd het filmpje 4,1 miljoen keer bekeken. Gomez is zelf ook een van de kijkers, ze reageerde op de video met een trieste emoji.

@donttellmymomma.fr

He rathers models..My poor baby. #selenagomez

♬ daddy issues - EX7STENCE™

De zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat de breuk met Bieber moeilijk te verteren was. In haar nummer Lose You to Love Me uit 2020 zong ze: “Ik moest je verliezen om mezelf te vinden. Ik zette jou op de eerste plaats en je vond het geweldig. Ik moest je gaan haten om van mezelf te houden.” Pas de laatste jaren heeft de zangeres zichzelf gevonden en houdt ze van haar lichaam zoals het is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer