Tom Waes gaat ‘over de grens’ met Sergio Herman

© © VRT

Tom Waes (54) zit alweer in het buitenland. Dit keer niet voor zijn eigen reisprogramma op Eén, wel – opvallend genoeg – voor een programma van de concurrentie bij VTM. Samen met Sergio Herman (52) vertoeft Waes momenteel in Zuid-Afrika.

Tom Vets

De Antwerpse televisiemaker en de Nederlandse topchef landden zopas in Kaapstad. Herman is volop bezig met een nieuw seizoen van Sergio over de grens op VTM. Waes maakte zijn verblijf aan de andere kant van de wereld bekend via een idyllische foto op Instagram, met de zee en enkele palmbomen.

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In Sergio over de grens trekt Herman met bekende gezichten op culinaire roadtrip door Europa en daarbuiten. Van het programma werd al een eerste seizoen gemaakt, met onder meer actrice Anna Drijver en Wim Lybaert als gasten. Begin dit jaar stond het programma in de schijnwerpers toen een aflevering met Marco Borsato in extremis werd geschrapt, omdat de zanger in opspraak was gekomen wegens grensoverschrijdend gedrag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen