Kfc De Kempen Tielen-Lichtaart verslaat K. Vrijheid Herselt met 5-0 en eindigt reeks nederlagen

KFC De Vrijheid Herselt - KFC De Kempen

De spelers van KFC De Kempen hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat KFC De Vrijheid Herselt met 0-5 in de uitwedstrijd won. Het was de eerste wedstrijd na zeven duels na elkaar zonder winst in eerste provinciale Antwerpen.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam de leiding, toen Yunus Efe scoorde in de 12de minuut. Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Chiel Swaans en voerde de voorsprong op. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Domien Van Den Putte en voerde de score verder op. De 4-0 kwam van nog een owngoal van Sten Verbraecken van De Kempen in de 82ste minuut. De Kempen vond het doel nog een keer, deze keer via Door Moorkens in de 88ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 5-0. KFC De Vrijheid Herselt heeft nu vier wedstrijden na elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Herselt één gelijkspel en vier keer verloren, terwijl De Kempen één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

KSK 'S Gravenwezel-Schilde is de volgende tegenstander voor KFC De Vrijheid Herselt in de uitwedstrijd. KFC De Kempen speelt een uitwedstrijd tegen Berg en Dal VV. Beide wedstrijden worden op zondag 18 december om 13.30 uur gespeeld.

DOELPUNTEN: 12' Efe 0-1, 56' Swaans 0-2, 60' Van Den Putte 0-3, 88' Moorkens 0-5.

GELE KAARTEN: 44' Efe (De Kempen), 70' Van Den Putte (De Kempen), 76' Trommelen (De Kempen).

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus