Boekenbeurs in bib met Wuustwezelse auteurs

Boekenbeurs in de bibliotheek. © Neel Vermeiren

Wuustwezel -

Op zondag 11 december organiseert de bibliotheek van Wuustwezel haar ‘Wuustwezelse Boekenbeurs’. Negen auteurs, afkomstig van Wuustwezel, nemen er aan deel.

De Wuustwezelse auteurs zullen van 11.00 tot 13.00 uur hun boek aan het grote publiek komen voorstellen. Zij zullen persoonlijk vertellen hoe ze inspiratie hebben opgedaan om de boeken te maken. Ze zijn uiteraard bereid om boeken te signeren. Er zijn boeken in verschillende genres: humor, spanning, romantiek, kunst, lokale geschiedenis. De aanwezige auteurs zijn Iris Scheys, Jan Bastiaenssens, Frank Kenis, Sandra Ossenblok, Hanne Van Gils, Annemie Marnef, Louis Bogaerts, Jan Aertsen en Ruben Cools. Grijp je kans om een praatje te maken met de auteurs en meer te weten te komen over hun boek. Wie weet vind je hier nog een mooi geschenk voor onder de kerstboom.

Lezersprofiel

Tot en met 9 december organiseert de bibliotheek ook een boekenverkoop tijdens de openingsuren. “We verkopen voornamelijk fictieboeken voor volwassenen en kinderen, maar uiteraard zullen er ook informatieve boeken, tijdschriften en enkele spelletjes te rapen vallen”, meldt bibliothecaris Jan De Meester. “Tijdschriften worden verkocht tegen 0,20 euro per stuk en fictieboeken tegen 1 euro. De informatieve boeken zijn apart geprijsd.” De week na de boekenbeurs, van 12 tot 17 december, wordt de bibliotheekweek georganiseerd. “Daarbij zetten we dit jaar de lezers graag in de kijker. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan je je lezersprofiel (laten) bepalen en krijg je zo toegang tot een hele lijst aanbevelingen op maat.” (vw)

zondag 11 december, bibliotheek Wuustwezel, Dorpsstraat 36

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus