Louis van Gaal kust matchwinnaar Dumfries tijdens persconferentie: “Zodat iedereen het ziet”

Kussende mannen in Qatar. Moet kunnen vindt Louis van Gaal. 

Met Nederlands bondscoach Louis van Gaal is het nooit saai (behalve als Oranje speelt). De Nederlandse bondscoach stal tijdens de persconferentie na de 3-1-zege in de 1/8ste finales van het WK tegen de VS de show door matchwinnaar Dumfries te kussen. “‘Dankuwel”, reageerde Dumfries lachend.

Michael Van Damme

Denzel Dumfries was tegen de VS goed voor een goal en twee assits. Een bank vooruit en een kus van de juffrouw luidt het dan figuurlijk. Maar Nederlands bondscoach Louis van Gaal vond dat Dumfries ook letterlijk een kus verdiende. “Ik heb hem gisteren of eergisteren een heel dikke zoen gegeven. En ik ga er nog één geven, zodat iedereen het ziet”, zei Van Gaal, die meteen de daad bij het woord voegde. ‘Dankuwel’, reageerde Dumfries.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In de stadio van de NOS grapte ex-international en analist Rafael van der Vaart: “Dan scoor ik liever niet, hoor. Nee, het is wel leuk.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer