Marie Verhulst vervangt K3’tje Hanne tijdens de Grote Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis zit vol verrassingen. Niemand minder dan Marie Verhulst (27), het baasje van Samson vervangt Hanne Verbruggen, die net mama werd. Dat bevestigt Studio 100. Voor de K3 toer in Nederland wordt Verbruggen dan weer vervangen door ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede.

Lien Lammens

Dat ze kan zingen en dansen heeft Marie Verhulst al meermaals bewezen. Zo maakte ze onder meer deel uit van de jeugdserie ‘Ghost Rockers’ en is ze sinds 2019 het baasje van Vlaanderens populairste hond Samson.

LEES OOK. ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede spreekt voor het eerst over invalbeurt bij K3: “Ik moest er meteen stevig invliegen, en dat is heftig”

En sinds dit weekend maakt ze ook heel even deel uit van K3. Julia en Marthe moeten Hanne, die onlangs beviel van Julien, eventjes missen en krijgen dit weekend het gezelschap van Marie Verhulst. Dat bevestigt ook Jan Pieter Boodts, woordvoerder van Studio 100. “Marie Verhulst zal twee dagen te zien zijn in de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis. De resterende shows in Nederland zullen afgewerkt worden door Julia, Marthe en ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede.” De Nederlandse zal Hanne nog tot eind dit jaar vervangen.

In totaal zullen er dit weekend zeven shows plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis. Overdag kan jong en iets minder jong genieten van De Grote Sinterklaasshow, in de avond kan je je jeugd opnieuw beleven tijdens de Studio 100 Rewind Party. De zeven shows zijn samen goed voor 107.000 toeschouwers.

Wie er niet kan bijzijn, hoeft alvast niet te treuren. De Grote Sinterklaasshow is vanaf zondag 4 december te bekijken bij Proximus Pickx. De show gaat om 11.00 uur in première op Pickx+.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer