Bestuurster in levensgevaar nadat auto onder vrachtwagen terechtkomt op A12

© BFM

Bij een ongeval op de A12 ter hoogte van Antwerpen-Haven is donderdagmorgen een vrouw levensgevaarlijk gewond geraakt. Ze werd aangereden in de staart van de file en belandde onder een vrachtwagen.

jtp

Het ongeval gebeurde rond 10.30 uur op de A12 richting Nederland. Net voor de afrit richting Lillo stond een file na een eerder ongeval op diezelfde A12. De bestuurder van een bestelwagen had die file vermoedelijk te laat opgemerkt en reed in op zijn voorligger. Door de impact van de klap belandde die wagen onder een stilstaande vrachtwagen op de rechterrijstrook.

De bestuurster van de wagen zat gekneld in het voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. “De vrouw is met levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis”, zegt woordvoerder Lien Klewais van de federale politie.

Door het ongeval waren nog tot iets na 13 uur twee rijstroken versperd. Het verkeer kon wel passeren over de invoegstrook, maar er staan lange files. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt verkeer op lange afstand van Antwerpen naar Rotterdam dan ook aan om te rijden via de E19 richting Breda.

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus