Katja Retsin volgt acteerlessen: “Het blijft een oude liefde”

Vorig jaar stond ze nog op de planken, en in een ver verleden dook ze op in de film ‘Team spirit’. Toch acht Katja Retsin (50) de tijd rijp om haar acteertalent bij te schaven. De presentatrice volgt sinds kort lessen in Rotterdam. “Het is een zalige leerschool.”

“Sinds twee maanden ben ik officieel terug student, en dan nog op de toneelschool”, vertelt Retsin op sociale media. “Of ik nu het zot in mijn kop gekregen heb, of het eerder een midlifecrisis is: ik heb vooral mijn hart en een oude liefde gevolgd. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad.”

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. De comeback van Katja Retsin: “Ik ben nog lang niet uitgerangeerd, ook al zien velen dat anders” (+)

De tv-presentatrice trekt elke week naar de Nederlandse Acteursschool in Rotterdam voor haar opleiding. Onder meer de Vlaamse actrice Eva van der Gucht, bekend van Iedereen beroemd en Mijn slechtste beste vriendin, geeft er les. “Ik trek dan een dag voor mezelf uit en smijt me volledig – soms letterlijk”, zegt Retsin. “Het is een zalige leerschool.”

In 2021 strikte Retsin nog een rol in het theaterstuk Taxi taxi, nadat ze eerder al ervaring opdeed in films en tv-series. Naast Team spirit in 2000 was ze ook kort te zien in Het geslacht De Pauw en Willy’s en Marjetten.

LEES OOK. Katja Retsin en Peter Van Asbroeck spelen extra voorstellingen komedie ‘Taxi taxi’

(dvg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer