Wout Bru (53) voor vierde keer vader geworden

Wout Bru (53) en zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde (30) ©  ISOPIX

Wout Bru (53) is voor de vierde keer vader geworden. Zijn vriendin Natassia Van Kerkvoorde (30) is bevallen van haar tweede kindje met de chef-kok. Het meisje heet Beau. “Zo dankbaar”, klink het op sociale media. “En nu genieten.”

red

Beau Bru zag het levenslicht op 29 november. “Opnieuw zo verliefd”, schreef Natassia op Instagram. “Wat een speciaal moment alweer in ons leven, ik ben zo dankbaar voor alles. Dankbaar met een top vader, dankbaar met een top broer en top zussen. Ik hoop nog leuke momenten met mijn gezin te mogen beleven en met jullie allemaal.”

Het koppel had al een dochter: Aimée werd in 2020 geboren. Bru heeft ook al twee volwassenen kinderen uit een eerdere relatie: dochter Lou en zoon Boris. De relatie tussen de topchef en zijn oudste kinderen zat een tijdlang onder het vriespunt. Reden voor dispuut was de nieuwe relatie van hun vader met Natassia, bij tv-kijkend Vlaanderen misschien bekend vanuit Expeditie Robinson. Nu lijkt alles bijgelegd binnen het nieuw samengestelde gezin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer