Winter van Aarschot terug in volle glorie: zweefmolen, optredens en sleeheuvel op Grote Markt

Themabeeld. ©  Raymond Lemmens

Aarschot -

Na twee sobere edities keert de Winter van Aarschot volwaardig terug. Vanaf 16 december kan je de wintersfeer komen opsnuiven op de Grote Markt en in het Stadspark. Gedurende twee weken zijn er optredens, evenementen, marktjes en andere activiteiten.

Sam Coremans

Aarschot laat de Grote Markt en het Stadspark binnenkort baden in wintersfeer. Op de Grote Markt prijkt binnenkort een grote kerstboom en een authentieke zweefmolen. Voor de allerkleinsten is er ook een decoratief wandelparcours. In het Stadspark kan je terecht voor een hapje of drankje in de gezellige hutjes. In het Winterpaleis zijn doorheen de twee weken optredens, voorstellingen en workshops. Een sleeheuvel, een treintje en een Winterreismolen maken het plaatje compleet.

Aan spektakel ook geen gebrek: 17 december presenteert de stad een vuurshow in het Stadspark. Acrobaten trotseren daar al dansend de gigantische vlammen. Ook in de deelgemeenten is er heel wat te doen. In Rillaar is een kersthut en in Gijmel zelfs een heuse kerstmarkt op 17 december. Vrijdag 23 december trekt er een lichtstoet van tractors door heel de gemeente. Voor de hele winteragenda kan je terecht op de website of sociale media van Stad Aarschot.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus