Wegomlegging stopt na openstellen Bisschopslaan

De Bisschopslaan in Beerse gaat op vrijdagavond 2 december weer open voor al het verkeer. © RR

Beerse

Het doorgaand auto- en vrachtverkeer in Beerse moet vanaf vrijdagavond 2 december geen wegomlegging meer volgen.

De Bisschopslaan in Beerse gaat na de asfalteringen vrijdagavond weer open voor het verkeer. De Tempelstraat en Rodenbachlaan kregen vorige week ook al een asfaltlaag, maar die twee straten blijven nog afgesloten tot aan de kerstvakantie.

Er is geen wegomlegging meer nodig langs de Antwerpseweg, Sint-Corneliusstraat, Schransdriesstraat en Polendam voor het doorgaand verkeer. De tijdelijke verkeerslichten aan brug 6 over het kanaal Dessel-Schoten worden weer weggehaald.

Vanaf zaterdag 3 december rijden de bussen van de lijnen 431 en 433 (Turnhout-Rijkevorsel-Hoogstraten) en 434 (Turnhout-Merksplas-Hoogstraten) opnieuw hun gebruikelijke route langs de Bisschopslaan en het centrum van Beerse.

Op maandag 5 december starten de rioleringswerkzaamheden in de Pastoriestraat, tussen de Guido Gezellestraat en het kruispunt met de Abdijstraat. De Pastoriestraat wordt voor deze werken afgesloten tussen de Voorkensstraat en de Stijn Streuvelsstraat. De Abdijstraat blijft volgens het lokaal bestuur van Beerse nog een hele tijd langer afgesloten blijven, ook voor fietsers, vermoedelijk nog tot en met mei 2023. (bvdl)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus