Festiloco start ticketverkoop voor derde editie in stadspark

Bij de tweede editie van Festiloco vorig jaar zakten zo’n 6.500 bezoekers af naar het stadspark. © Brent Saey

Ninove -

Festiloco organiseert op 8 juli 2023 haar derde editie in het stadspark van Ninove. De ticketverkoop start al op donderdag 1 december.

Brent Saey

Vorig jaar tijdens de tweede editie kende het festival een groei. Zo’n 6.500 bezoekers zakten af naar het stadspark voor het volgens de organisatie foutste, stoutste, maar vooral het plezantste zomerfestival uit de Denderstreek. Ook in 2023 pakt Festiloco uit met drie podia en wordt er gemikt op een maximale capaciteit van 8.000 bezoekers.

“We kunnen jullie nu al vertellen dat in onze festivaltent terug een volledige Bonzai stage op de line-up staat. Onze LOCO mainstage van vorig jaar mag zeker niet ontbreken met in 2023 de vetste headliners in de geschiedenis van Festiloco. Ook onze derde stage, de LOCO skihut, is terug van de partij op de volgende editie”, klinkt het bij de organisatie.

De ticketverkoop start op donderdag 1 december om 10 uur voor de eerste 1.500 tickets van wave 1. Artiestennamen worden voorlopig nog niet bekendgemaakt bij de start van de ticketverkoop. Week na week zal de organisatie een naam van de line-up bekendmaken op sociale media.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus