Live is Live vertrekt na 1 jaar al uit Zeebrugge, nieuwe editie op 24 juni in Antwerpen: “Maar dat is géén keuze tegen Brugge”

©  ktb

Zeebrugge/Antwerpen -

Na één jaar vertrekt Live is Live alweer uit Zeebrugge: organisator FKP Scorpio verhuist het festival naar Antwerpen. Op 24 juni gaat daar de tweede editie door met onder andere The War On Drugs.

Junior Verbeeke

De eerste editie van Live is Live ging in juni door op het festivalstrand van Zeebrugge, maar in 2023 verhuist het festival naar de Middenvijver in Antwerpen. Er werd nu één dag aangekondigd, maar daar komen er later nog bij. “We wachten nog op de bevestiging van enkele bands”, zegt Judith Goukenleuque.

“Waarom we wegtrekken uit Zeebrugge? Niet omdat we het daar niet geslaagd vonden, maar gewoon omdat we een rondreizend festival zijn. Het kan zijn dat we volgend jaar weer ergens anders belanden.” Nu wordt het dus Linkeroever. “Het ruisen van de boombladeren, de Antwerpse skyscrapers op de achtergrond. Een oase vlak bij het gezoem van de stad”, laat FKP Scorpio weten.

Mooie namen

De eerste namen ogen mooi: The War On Drugs, Warpaint en Balthazar staan op zaterdag 24 juni op Linkeroever. “Live is Live streeft naar a new standard for outdoor music experiences, en heeft met Middenvijver een tweede prachtige thuis gevonden”, klinkt het nog.

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 80 euro en zijn te koop vanaf woensdag 7 december om 10 uur via www.liveislive.be. De upgrades zijn ook meteen beschikbaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus