Dé klassieke eindejaarscocktail die je nodig hebt voor een groter gezelschap: de Billie-mimosa
Dit is dé eindejaarsklassieker die je nodig hebt. Perfect voor brunch, lunch, feestjes, aperitieven alom. Zo belachelijk eenvoudig om te maken, dat is net de charme van een mimosa. Gebruik wel vers sinaasappelsap en vergeet zeker het scheutje cointreau niet. Fris, feestelijk en heel geschikt om te maken voor een groter gezelschap.
Billie mimosa
Voor 1 persoon
5 minuten
Nodig
Doen
Prosecco van Gancia
Deze goudkleurige prosecco uit de Veneto-regio wordt gemaakt van glera-druiven. Het aroma is fruitig, waarbij appel het meest naar voren komt. De smaak is eerder droog wat een mooie balans geeft in de zoet- en frisheid.
Hoofdpunten
In vol metrostel begon hij te steken: dit weten we al over mesaanval in Brussel, waarbij drie mensen gewond raakten
Hoe zou het nog zijn met… Belgische zwemlegende Brigitte Becue: “Ik ga kwalijke praktijken niet goedpraten, maar vroeger ging het er harder aan toe”
Niels Destadsbader reageert op kritiek: “Veel dingen over mij gelezen die niet waar zijn”
Drama in Zemst rijt oude wonden open bij familie van verdronken Frederik Vanclooster (21): “Dit is hard binnengekomen”
Beste van Plus
Vader filmt hoe haai uit het water springt en zoon bijt, maar wordt ervan beschuldigd alles in scène gezet te hebben
Marthe van K3 deelt optisch bedrieglijke vakantiefoto: “Dat harig been is niet van mij”
McDonald’s-klant krijgt per ongeluk 5.000 dollar bij zijn bestelling, maar geeft het terug en wordt daar rijkelijk voor beloond
Mick Jagger brengt collectie mondharmonica’s op de markt
Lees meer
Perfect aperitiefje voor buiten: een kruidige koffie met extra kick voor koude dagen
Smeuïge chocoladetaart, taco’s met gebakken chorizo en eiernoedels met pinda: gepimpte klassiekers van Donna Hay
België verliest trappist terwijl er in het buitenland net bijkomen: “En toch blijven onze bieren op eenzame hoogte staan”
Deze manier van koffiezetten is verrassend genoeg meest duurzaam