Rustig studeren kan in drie stadslocaties

Het Stadsmuseum stelt twee studeerplekken ter beschikking. © Chris Van Rompaey

Lier -

Studenten die nog op zoek zijn naar een rustige studeerplek, kunnen net zoals vorig jaar van 5 december tot en met 21 januari terecht op enkele stadslocaties in Lier en Koningshooikt.

In bibliotheek De Fé zijn 24 studeerplekken beschikbaar in zaal Colibrant, ingang via Deensestraat 6. Dat kan telkens op maandag en vrijdag van 10 tot 17u en op dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 20u. Op zaterdagen en zondagen en maandagen 26 december en 2 januari moeten de studenten elders een plekje zoeken. Reserveren is niet mogelijk.

In het Stadsmuseum zijn twee rustige studeerplekken beschikbaar in het ‘atelier’: van dinsdag tot en met zondag van 9 tot 17u. Studeren in het Stadsmuseum is niet mogelijk op maandagen en feestdagen. Reserveren is noodzakelijk. Je reserveert per dag via stadsmuseumlier@lier.be of 03.8000.396.

In dienstencentrum De Waaier in Koningshooikt (Lier) zijn drie studeerplekken beschikbaar. Dat is dagelijks het geval tijdens de openingstijden van het dienstencentrum. Wegens andere activiteiten zijn de plekjes niet beschikbaar op dinsdagvoormiddag en woensdagnamiddag. Ook tussen 25 december en 3 januari moeten studenten elders een plaatsje zoeken. Reserveren is niet nodig.

 (cvr)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus