Politie rukt uit voor vandalisme, diefstal en inbraak

© jhm

Koksijde/De Panne -

Politiezone Westkust heeft afgelopen weekend verschillende meldingen gekregen van criminele feiten. Er werd telkens een proces-verbaal opgesteld.

Jelle Houwen

Zaterdag werd in de vroege ochtend vandalisme gemeld. In de Leopold II-Laan in Koksijde was een bushokje van De Lijn beschadigd. De glazen wand was vernield en het glas lag op de straat. De brandweer werd ter plaatse gevraagd om het glas op te ruimen. De politie kwam ter plaatse en stelde een pv op, maar er zijn geen vermoedens naar de dader.

Zaterdag rond 13.30 uur probeerde een man in een optiekzaak op de Koninklijke Baan in Koksijde een brilmontuur te stelen door het om te wisselen met een eigen montuur. De man werd echter door de zaakvoerder betrapt en voor de zaak te verlaten, gaf de man de montuur terug. In De Panne werd de man door de politie opnieuw opgemerkt terwijl hij een vrouw een petitie voor doofstomme mensen liet tekenen. De man werd meegenomen naar het politiekantoor. In de Stationsstraat in Adinkerke werd vermoedelijk zaterdagnacht ingebroken in een voertuig. Dat werd zondagochtend opgemerkt. De inbraak werd door de eigenares vastgesteld toen ze wilde vertrekken. Hoewel de wagen werd doorzocht, werd er vermoedelijk niets gestolen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus