Vrijwilligers staan na twee jaar pauze weer klaar om feestvierders te vervoeren

De persvoorstelling vond plaats aan Feestzalen Vogelzang in Kumtich.© VDT

Tienen/Glabbeek -

Na twee jaar onderbreking door corona kan de eindejaarsactie van de JAT event drivers opnieuw plaatsvinden. Vanaf 1 december tot en met 29 december kan je jouw plaatsje reserveren voor veilig én gratis eindejaarsvervoer.

Vanessa Dekeyzer

Secretaris van de JAT event drivers Philippe Vanhauw is blij dat de actie weer van start kan gaan. “We zouden dit natuurlijk niet kunnen zonder onze sponsors en vrijwilligers. Ook dit jaar kunnen we zo een dertigtal wagens en evenveel chauffeurs ter beschikking stellen van de feestvierders. Jong en oud vervoeren we met veel plezier naar feestjes, restaurants en evenementen tijdens oud op nieuw. De voorwaarde is wel dat je je op voorhand inschrijft. Dat kan op het nummer 016-98.02.82 of online via www.jateventdrivers.be. We halen iedereen op van 17 tot 23.45 uur en brengen iedereen weer thuis tussen 0.15 en 6 uur.”

Ook dit jaar is Glabbeek de uitvalsbasis. “In 2015 nam ik samen met onze burgemeester de organisatie van dit lovenswaardig initiatief mee in handen en zorgden we ervoor dat deze samenwerking van de JAT event drivers en de buurgemeenten kon blijven bestaan”, zegt Glabbeeks gemeenteraadslid Simon Vandermeulen (Dorpspartij). “Ook dit jaar kunnen we dit veilig vervoer alweer voor de 26ste keer gratis aanbieden aan alle inwoners in de regio. Naast Glabbeek nemen de gemeenten Tienen, Boutersem, Linter, Zoutleeuw en Hoegaarden deel aan deze lovenswaardige actie. Het kost elke deelnemende gemeente 0,12 euro per inwoner. Jaarlijks maken zo’n 1.800 personen gratis gebruik van de actie.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus