Iedereen op het appel bij heropstart Club Brugge, Mats Rits opnieuw present na zeven maanden blessureleed

©  Club Brugge

Donderdag blies Club Brugge voor het eerst verzamelen na tien dagen vakantie. Buiten de WK-gangers was iedereen op het appel, en de groep werd aangevuld met acht jongens van Club NXT. Mats Rits was een opvallende aanwezige.

Junior Verbeeke

All smiles donderdag in het Belfius Basecamp, waar de troepen van Carl Hoefkens voor het eerst verzamelden sinds de start van het WK. Bij Club hebben ze er tien dagen vakantie op zitten: even uitblazen na die helse kalender in oktober en begin november. Buiten de WK-gangers (Mignolet, Vanaken, Skov Olsen, Larin, Buchanan, Lang, Odoi en Sowah) was iedereen aanwezig op training.

Het meest opvallende nieuws tijdens de eerste training: de terugkeer van Mats Rits. De middenvelder trainde voor het eerst sinds zijn kruisbandblessure begin mei mee met de groep en genoot daar zichtbaar van. Rits moest bijna zeven maanden revalideren, maar zou nu opnieuw helemaal fit zijn wanneer Club Brugge hervat met een bekerwedstrijd tegen STVV op 21 december.

Zaterdag al oefenmatch

Om de acht afwezigen op te vangen, werden er evenveel jongens van Club NXT gevorderd. Zaterdag 26 november oefent Club Brugge in het eigen oefencomplex tegen provincialer VV Westkapelle: die match is toegankelijk voor de fans.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer