Supporters genieten van WK op groot scherm

De volgelopen kantine van Reet SK. © jw

Reet -

De kantine van voetbalclub Reet SK aan de Processieweg 4 liep woensdagavond behoorlijk vol. Reden was de wedstrijd van onze Rode Duivels op groot scherm. Maar ook voor alle andere wedstrijden is de kantine uitzonderlijk geopend.

 

Het leek het bestuur van voetbalclub Reet SK wel een goed idee om in hun kantine aan de Processieweg een groot scherm op te stellen om er de wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal te tonen. Omdat dit kampioenschap in het najaar bij ons met mindere temperaturen en slechtere weersomstandigheden doorgaat, zullen supporters toch binnen willen zien, oordeelden ze.

Een geslaagde zet want elke dag dagen de eerste voetballiefhebbers reeds om 9.30 uur op. De hoop dat de ruime kantine voor de wedstrijd van de Rode Duivels op dinsdagavond helemaal vol zou lopen, werd bewaarheid.

Stoofvlees friet

“Dat zal zeker komende zondag ook wel het geval zijn”, zegt voorzitter Eddy Van Reeth. “We plannen ook een maaltijd stoofvlees met friet. Vooraf inschrijven daarvoor is wel nodig. Om twee uur is er dan de wedstrijd van ons nationaal team. Normaal gesproken stond dan de topmatch van onze eigen eerste ploeg tegen Kalfort Puursica op de agenda maar die is uitgesteld naar een latere datum.”  (jw)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus