Vlammetjes tellen in groendomein Hertberg: “Deelnemers maken kans op leuke prijs”

Themabeeld. © Provincie Antwerpen

Herselt -

De provincie en Toerisme Herselt geven op zaterdag 3 december de aftrap van de Vlammetjeswandeling in provinciaal groendomein Hertberg. De avondwandeling langs een verharde route van 2,4 kilometer laat deelnemers naar reflectoren in de vorm van vlammetjes zoeken. In ruil daarvoor maken ze kans op een prijs. Deelnemen kan na de opening nog doorlopend tot 28 februari 2023.

Kristof Van Rompaey

De Vlammetjeswandelingen vinden dit jaar plaats in vier provinciale groendomeinen: Hertberg, het Prinsenpark, Hoge Mouw en De Averegten. In Hertberg zet de Herseltse dienst Toerisme de schouders mee onder de activiteit. Tijdens de openingsavond op 3 december krijgen alle deelnemende kinderen een attentie en is er warme soep voor iedereen.

“De openingsactiviteit is voorzien van 18 tot 20u”, meldt de provincie. “Neem je zaklamp mee, trek je wandelschoenen aan, zet een warme muts op en kom naar het plein tegenover Mie Maan. Daar vind je een wedstrijdformulier. Nu ben je klaar om in het donkere bos vlammetjes te tellen. Nadien vul je het wedstrijdblad in en wie weet, win je een leuke prijs.”

Deelnemen aan de Vlammetjeswandelingen is gratis. Inschrijven is niet nodig. “Je kunt na de opening nog komen tellen tot eind februari. De wedstrijdformulieren zijn tegen dan te downloaden op de website van de provincie of te vinden op de verschillende domeinen. Doe je mee aan alle wandelingen? Dan kun je een mooie hoofdprijs winnen.”

www.provincieantwerpen.be/hertberg

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus