Popallure lokt 2 Fabiola, DAAN, De Dolfijntjes en metalbands naar Nazareth

Pat Krimson geeft op 2 december de aftrap van de concertenreeks.  ©  BELGAIMAGE

Nazareth -

Het gaat boenken, klinken en rammelen in CC Nova, Nazareth. Popallure organiseert vier zeer diverse concertavonden, Van dance en beats tot ‘het West-Vlaamse levenslied’ en van elektronische pop/rock tot metal. Onder meer Pat Krimson en Wim Opbrouck zijn van de partij.

Ruben De Keyzer

De aftrap van de concertenreeks is op 2 december met de populaire dance-band 2 Fabiola, met Pat Krimson, Loredana en Steven Frattari. Als opwarmer zijn er die avond DJ-sets van Pat Krimson, Michiel Cnudde & Da Rick, Pombak.

Op 3 december wordt de concertenreeks voortgezet, maar met totaal andere klanken. Die dag is het aan De Dolfijntjes, aangevuurd door Wim Opbrouck en Wim Willaert, in de rug gesteund door het duivelse blazersduo Fernández/De Maeseneer en geflankeerd door rockicoon Serge Feys. Zij brengen West-Vlaams entertainment van de bovenste klank. Ook beeldend woordkunstenaar Loeke Vanhoutteghem is van de partij met een West-Vlaamse poetry slam.

Try-out van Daan

Op 28 december passeert Daan in Nazareth voor een tryout van het nieuwe album The ride. Naast de pompende upbeat songs van de nieuwe plaat kan Daan een hele set aanvullen met zijn klassiekers, zoals Exes en Icon.

Supportartiest die dag is Johannes Verschaeve, frontman van de Van Jets, met zijn solo-act Johannes is zijn naam.

Op 29 december wordt er geëindigd met een knal of tien, verzorgd door drie metalbands. Turpentine Valley, Cobra The Impaler en Hippotraktor komen wat er die dag nog overblijft van CC Nova helemaal kapot spelen.

Info en tickets op popallure.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus