Pronostiek Rode Duivels als stimulans om lokaal te kopen

Schepen Veerle Nonneman en Igor Sljuka, uitbater Koetshuis  © rr

Stabroek -

De Rode Duivels gaan vandaag aan de slag in Qatar. De poldergemeente lanceert daarom het pronostiekspel Tifogames om zo het lokaal winkelen te stimuleren.

Tifogames is een vrijblijvend pronostiekspel, dat gratis wordt aangeboden door deelnemende lokale handelaars. Koop je lokaal bij een deelnemende winkel dan ontvang je een flyer met de WK-code van de gemeente. Hiermee kan je online deelnemen aan het pronostiekspel. Na het ingegeven van de code moet je je registreren en een account aanmaken. Eenmaal geregistreerd kan je tot en met 18 december meespelen. 

Op het einde van het WK wordt onder de tien beste spelers een prijzenpot van 750 euro verdeeld. Schepen Veerle Nonneman (N-VA): “Met deze actie willen we in de eerste plaats de mensen aanzetten om lokaal te kopen. Zo kunnen de Rode Duivels helpen om shoppen in Stabroek, Hoevenen en Putte nog aantrekkelijker te maken.

Om het ‘koop lokaal’ verder te ondersteunen, lanceert het gemeentebestuur deze actie om de lokale economie opnieuw een boost te geven en shoppen voor de inwoners opnieuw aantrekkelijk te maken. Er waren opnieuw veel handelaars uit Putte-Stabroek, Stabroek en Hoevenen bereid om deel te nemen. (evdw)

De pronostiek en het klassement van de deelnemers vind je op www.stabroek.be/tifogames

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus