Aangeboden door Nieuwsbladshop.be

Hoe haal je het meeste uit de Black Friday deals? 5 tips die je onmiddellijk kan hanteren

Black Friday valt dit jaar op 25 november, maar de hele week profiteer je van voordelige prijzen. Het kortingsfestijn is overgewaaid uit Amerika, en wordt beschouwd als de start van de kerstaankopen. Waar doe je nu de beste koopjes, en waar moet je op letten? Met deze tips ben je klaar om toe te slaan! Wil je het hele jaar door besparen op je aankopen? Neem dan zeker een kijkje op Nieuwsbladshop.be .

1. Maak een lijstje

Om niet te verdwalen tussen alle webshops en kortingen, kan je best op voorhand een lijstje maken van producten die je graag zou kopen, voor jezelf of als cadeau voor de feestdagen. Zo wordt het makkelijker om de goedkoopste aanbieder te vinden. Als je van jezelf weet dat je nogal snel in de verleiding komt om te veel te kopen, kan je ook een budget opstellen waaraan je je moet houden.

2. Volg je favorieten

Zorg dat je winkels en merken waar je fan van bent volgt via social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je als eerste op de hoogte bent van de deals die ze tijdens Black Friday bieden. Ook de folders doorspitten kan in deze periode extra interessant zijn.

3. Winkel online

’s Ochtends vroeg aanschuiven bij de winkels om als eerste bij de beste koopjes te zijn, dat is behoorlijk vervelend en vermoeiend. De meeste winkels hebben tegenwoordig ook een webshop, waar je online kunt shoppen vanuit je luie zetel. Dat bespaart je tijd en moeite. Om je voor te bereiden zorg je alvast dat je een account aangemaakt hebt, en je verlanglijstje of winkelmandje gevuld is met de producten waar jij je oog op hebt laten vallen. Bij de start van Black Friday zie je vervolgens meteen welke kortingen je in de wacht kunt slepen.

4. Winkel veilig

Aansluitend bij het vorige punt, doe je je online aankopen best op erkende Belgische websites of webwinkels uit de EU. Dat is veiliger qua betaling, en op vlak van garantie en klantendienst. Is een aanbieding te mooi om waar te zijn, wees dan extra voorzichtig.

5. Wees selectief

Niet alle kortingen zijn interessant. Zo doen kledingwinkels steeds vaker mee met Black Friday, maar bieden ze tijdens de zomer- en winterkoopjes veel hogere kortingen. Daarmee kan je dus beter nog even wachten. De productgroep die het meest in prijs daalt tijdens Black Friday is elektronica. Dus ben je nog op zoek naar een smartwatch, espressoapparaat, keukenmachine, airfryer of elektrische verwarming dan is dit het ideale moment om toe te slaan. Lees op voorhand reviews, zodat je niet meer hoeft te twijfelen over welk model je wilt aanschaffen.

Op nieuwsbladshop.be is het elke dag Black Friday, met interessante deals op producten van hoge kwaliteit. Voor Black Friday is het assortiment nog meer uitgebreid en geniet je van extra voordelen. Zo krijg je bijvoorbeeld bij aankoop van een elektrische Veloci fiets een gratis fietstas en slot ter waarde van €100 cadeau bovenop de korting.

BEKIJK ALLE BLACK FRIDAY DEALS op Nieuwsbladshop

Meer over Nieuwsblad - webshop

Bekijk

Video

Keuze van de redactie