Zes ondernemingen over de kop

© rr

Turnhout -

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft dinsdag zes Kempense ondernemers en ondernemingen failliet verklaard. Meestal gebeurde dat na dagvaarding.

Zo is op de Oostmalsesteenweg in Rijkevorsel de bv Transport Peter Verlinden failliet. De firma tekende voor goederenvervoer over de weg. De curatoren zijn Johan Van Cauwenbergh en Michiel Roefs.

De bv DAS was gespecialiseerd in haarverzorging. De administratieve zetel zat aan Rauwelkoven in Geel. Silvy Sterckx treedt op als curator. De vof Relax baatte een horecazaak uit langs de Lierse Steenweg in Bouwel (Grobbendonk). De zaak is nu in handen van curator Steven Heylen.

De bv Lazy Lounge, eveneens actief in de horeca, was gevestigd op de Graatakker in Turnhout. De curator is Geert Naulaerts. Kristof Benijts, Philip Somers en Veerle Verhaegen zijn de curatoren van de bv Customz, een detailhandel op de Geelseweg in Herentals.

Tot slot legde Bettina Roudaschevsky uit Vinkenslag in Herentals zelf de boeken neer als bestuurster van de firma Biebets, An Notelteirs is curator. (mph)

 

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners