Dan toch maar samen kijken naar Rode Duivels?

©  BELGA

Vlaams-Brabant/Noordrand -

Al werden de afgelopen weken wat grote schermen geschrapt voor de WK-wedstrijden van de Rode Duivels, toch hoeft u niet alléén thuis voor het scherm zitten. Wij lijsten wat mogelijkheden op om in uw buurt toch buitenshuis naar de matchen te gaan kijken, al kan u allicht vaak ook in uw vertrouwde stamcafé terecht. Met regenboogshirt.

Redactie

Brussel

De Believe Arena in Gare Maritime van Tour & Taxis zendt de komende drie poulematchen van de Rode Duivels uit. AB Inbev organiseert, prijzen gaan van 5 tot 10 euro, de grote hal biedt plaats aan duizenden voetbalfans.

Grimbergen

KSC Grimbergen plaatst op 23/11 en 1/12 een groot scherm in Ter Wilgen, op 27/11 tijdens het Mosselfestijn in het Prinsenbos. Ook groot scherm bij Sportclub Arenal (naast gemeentelijke feestzaal Den Douwe in Strombeek), Antwerpselaan 1/bus 0003, Strombeek.

Kapelle-op-den-Bos

D-Votion brengt alle wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm met pré- en after aprèskiparty in zaal Sint-Jozefkring, Kapelle-op-den-Bos. Ook te bekijken in Cafée Vriendschap, Markt .

Londerzeel

Op groot scherm in JH Onder de Toren (Markt) en bij Starsky, in zaal ‘t Centrum aan de kerk in Londerzeel. Ook in café De Palm: groot scherm, Taverne Gertrude (Steenhuffel): groot scherm met tribune, Concept en ‘t Excuus (beide Steenhuffel): groot scherm, Onder de Toren, Malderen: groot scherm.

Machelen

In Diegem pakt café ’t Stopsel uit met drie grote schermen én gratis frietjes. Wie de match niet alleen wil zien, kan ook terecht in café Den Arbiter en Sporthal Bosveld of bij JH Sjaloom in Machelen.

Meise

Verwarmde tent naast het gemeentehuis Wolvertem in de Tramlaan. Meise Boven organiseert, de winst gaat naar goede doelen. Gratis toegang.

Merchtem

Groot scherm in Jeugdhuis Ifiginea, Bogaerdstraat (rechtover gemeentehuis) Merchtem-centrum. Ook samen voetbal kijken in Mieregemhof, ’t Karrewiel, Café Pandoerken en Café Den Bizon.

Opwijk

Groot scherm in de zaal van jeugdhuis Nijdrop in de Kloosterstraat. Capaciteit: 400 personen. De toegang is vrij.

Steenokkerzeel

Voetbalfans verzamelen onder meer in Café ’t Wiel en JH Echo.

Vilvoorde

De Kruitfabriek kan 500 toeschouwers plaats bieden. Zijn betalen elk 10 euro toegang. Daarnaast kunnen in Vilvoorde ook een honderdtal mensen gratis terecht in Café Het Dertiende Gebod en een daartoe geplaatste tent. Ook Scouts en Gidsen Vilvoorde, Chiro Houtem, Café De Kwakkel in Koningslo en de vzw 1001Schakels ontvangen bezoekers, net als Brasserie Belgestuut en Sportcomplex YC5.

Zaventem

Feestzaal De Koperen Kraan (Nossegem) en Taverne De Uiver zetten de deuren open. Voetbal kijken kan ook bij JH Tonzent in Sterrebeek.

Zemst

De voetbalkantine aan de Brusselsesteenweg biedt honderd plaatsen voor supporters. De toegang is er gratis. Hetzelfde geldt voor de honderd mensen die terecht kunnen in de voetbalkantine aan de Waterleestweg in Eppegem, de Sportcube kan er nog eens 120 mensen plaats bieden. Ook voetbal kijken in de voetbalkantine van Elewijt (Driesstraat, 100 plaatsen) en Café Hof van Laar in Zemst-Laar (Humbeeksebaan, 80 plaatsen).

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus