Politie Turnhout kent gewelddadige overvaller: “Slachtoffer geslagen en gestampt”

© Facebook Politie Regio Turnhout

Turnhout -

De lokale politie Turnhout plaatste maandagnamiddag een opsporingsbericht op de sociale media om de verdachte van brutale straatroof te kunnen identificeren. Dat leverde vrij snel positief resultaat op. De politiediensten weten nu wie ze zoeken.

De feiten dateren van zondag 13 november. Kort na 7u wordt een man op de De Merodelei het slachtoffer van een brutale diefstal. Aan de rotonde bij het station wordt de man verschillende keren geslagen en geschopt, tot het slachtoffer op de grond valt. Wanneer de man even later toch weer overeind kruipt en zijn weg naar huis te voet verderzet, gaat de verdachte het slachtoffer opnieuw achterna en valt hij de man nog eens fysiek aan. Ditmaal op de parking naast het station, tussen de De Merodelei en de Guldensporenlei.

De verdachte gaat aan de haal met de portefeuille en de huissleutels van het slachtoffer. Het slachtoffer zelf wordt met ernstige verwondingen in het aangezicht naar het ziekenhuis gebracht en is tijdelijk arbeidsongeschikt. Het onderzoek wordt verdergezet. (mph)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus