Achel VV maakt met gelijkspel einde aan zegereeks Torpedo Hasselt

Torpedo Hasselt - Achel VV

De wedstrijd tussen Torpedo Hasselt en het bezoekende Achel VV is in 3-3 geëindigd. Het resultaat betekent voor Torpedo Hasselt dat een reeks van vijf aaneengesloten overwinningen in de eerste provinciale Limburg ten einde kwam.

Bron: RBFA app

Torpedo Hasselt nam een vroege voorsprong, toen Jelle Quarem scoorde na 12 minuten. Torpedo Hasselt’s Ben Vos kreeg een gele kaart in de 17de minuut. Achel maakte gelijk toen Lennert Vos scoorde in de 37ste minuut. Joop Antonius Daniëls scoorde in de 38ste minuut en bracht de uitploeg aan de leiding. Giovanni Emilio Dors passeerde drie minuten later de doelman en vergrootte de voorsprong voor Achel. Drie minuten later passeerde Felten Vandecaetsbeek de doelman en verkleinde Torpedo Hasselt de marge naar 3-2. Achel’s Jasper Vandebroek kreeg een gele kaart in de 60ste minuut. Torpedo Hasselt’s Michiel Ooms kreeg een gele kaart in de 75ste minuut. Joren Swers maakte gelijk voor Torpedo Hasselt met negen minuten op de klok.

Torpedo Hasselt heeft vier overwinningen en één gelijkspel in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Achel één overwinning, twee gelijke spelen en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Torpedo Hasselt dit seizoen.

FC Eksel is de volgende tegenstander voor Torpedo Hasselt in de uitwedstrijd. Achel VV speelt een thuiswedstrijd tegen FC Alken. Beide wedstrijden worden op zaterdag 26 november om 20:30 uur gespeeld.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus