Doelpuntloos gelijkspel tussen Racing Waregem en Sparta Heestert

Racing Waregem - Sparta Heestert

Sparta Heestert is zondag op bezoek bij Racing Waregem niet verder gekomen dan een doelpuntloos gelijkspel in de eerste provinciale West-Vlaanderen.

Bron: RBFA app

Nadat Olivier Demaître al in de 13de minuut rood kreeg, speelde Waregem het grootste deel van de wedstrijd met een man minder. In de 49ste minuut werd Heestert’s Jonas Vervaeke van het veld gestuurd. Heestert’s Simon Buyssens kreeg een gele kaart in de 53ste minuut. Heestert’s Lander Van Wassenhove kreeg een gele kaart in de 74ste minuut. Heestert’s Niels Peers kreeg een gele kaart in de 86ste minuut. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Sparta Heestert.

Waregem heeft twee overwinningen, twee gelijke spelen en één nederlaag in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Heestert één overwinning, drie gelijke spelen en één nederlaag heeft. Dit was het derde gelijkspel van Racing Waregem dit seizoen.

Racing Waregem speelt de volgende wedstrijd thuis tegen SK Oostnieuwkerke. De teams staan op zondag 4 december om 16:00 uur tegenover elkaar. Sparta Heestert neemt het zaterdag 26 november om 20:00 uur thuis op tegen RC Lauwe.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus