K.V.V. Vosselaar maakt einde aan slechte reeks door zege op K. Antonia F.C.

KVV Vosselaar - K. Antonia FC

KVV Vosselaar heeft voor het eerst sinds lange tijd gewonnen in de eerste provinciale Antwerpen. Na zes wedstrijden op rij zonder zege, is de ploeg na zondag weer op de goede weg dankzij een 1-3 thuiszege op K. Antonia FC.

Bron: RBFA app

Het bezoekende team startte goed en nam de leiding, toen Mohamed Yassine Sefiani Filali scoorde na 7 minuten. Vosselaar’s Josip Vermeiren kreeg een gele kaart in de 17de minuut. Antonia’s Yassine Sefiani Filali kreeg een gele kaart in de 37ste minuut. Kort voor rust liet Guy Geudens zich gelden en maakte gelijk voor Vosselaar. Antonia’s Aly Toure kreeg een gele kaart in de 60ste minuut. Vosselaar’s Berre De Vry kreeg een gele kaart in de 65ste minuut. De Vry bracht Vosselaar aan de leiding in de 72ste minuut. Antonia’s Paul Van Kemseke kreeg een gele kaart in de 75ste minuut. Maar Vosselaar had nog tijd voor een extra doelpunt. Geudens vond het net opnieuw in de 90ste minuut. Antonia’s Wouter Keyzer kreeg een gele kaart in de 93ste minuut.

Vosselaar heeft één overwinning, drie gelijke spelen en één nederlaag in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Antonia drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

KVV Vosselaar neemt het in de volgende wedstrijd uit op tegen Sporting Tisselt, op zaterdag 26 november om 21:00 uur. Op dezelfde dag speelt K. Antonia FC om 20:30 uur thuis tegen K. Kontich FC.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus