Vince Aerts leidt Loenhout SK naar zege op KFC Eendracht Zoersel

Loenhout SK - KFC Eendracht Zoersel

Loenhout SK heeft zaterdag vier punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen KFC Eendracht Zoersel in de eerste provinciale Antwerpen. Het duel eindigde in 4-2.

Bron: RBFA app

De wedstrijd bleef doelpuntloos tot Loenhout de leiding nam binnen een half uur, Niels Ribbens scoorde. Loenhout kwam op 2-0 toen Vince Aerts scoorde in de 35ste minuut. Stijn Dejaeger passeerde twee minuten later de doelman en verkleinde de achterstand tot 2-1 voor Zoersel. Zoersel’s Thomas Stevens kreeg een gele kaart in de 60ste minuut. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jason Herrygers en voerde de score verder op. Loenhout’s Ribbens kreeg een gele kaart in de 69ste minuut. Stevens poetste iets van de achterstand weg voor Zoersel in de 70ste minuut. Maar Zoersel was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd. Met zeven minuten op de klok maakte Aerts zijn tweede van de avond. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor KFC Eendracht Zoersel.

Loenhout heeft twee overwinningen, twee gelijke spelen en één nederlaag in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Zoersel één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Loenhout SK speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen KBSK Retie, KFC Eendracht Zoersel treft OG Vorselaar in de thuiswedstrijd. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 26 november om 20:30 uur.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus