William Wilhelmus Niessen en Ibbo Willems bezorgen KSK Meeuwen zege op Zonhoven United

KSK Meeuwen - Zonhoven United

KSK Meeuwen heeft in de eerste provinciale Limburg een zege geboekt op Zonhoven United. De wedstrijd eindigde in 2-0 door doelpunten van William Wilhelmus Niessen en Ibbo Willems.

Bron: RBFA app

Zonhoven’s Glenn Budé kreeg een gele kaart in de 32ste minuut. De eerste helft eindigde in 0-0 en het duurde tot de 57ste minuut tot William Wilhelmus Niessen scoorde en zo Meeuwen op voorsprong bracht. Meeuwen’s Dylan Nijs kreeg een gele kaart in de 58ste minuut. Meeuwen’s Simon Scheelen kreeg een gele kaart in de 65ste minuut. Ibbo Willems vergrootte in de 70ste minuut de marge voor Meeuwen, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0. Zonhoven’s Mathijs Withofs kreeg een gele kaart in de 70ste minuut.

Meeuwen heeft twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen in de laatste vijf wedstrijden, terwijl Zonhoven twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

KSK Meeuwen speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Bregel Sport op zaterdag 26 november om 21:00 uur. Zonhoven United speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Hechtel FC.

Dit is een automatisch samengesteld artikel.

 

Wat vind je van dit artikel?

Goed

Kan beter

 
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus