Kontich lanceert nieuwe vrijetijdswebsite

De nieuwe website. © rr

Kontich -

Om een overzichtelijke blik te bieden op wat er allemaal in Kontich te doen is, heeft het lokaal bestuur een nieuwe vrijetijdswebsite gelanceerd: www.uitinkontich.be. Activiteiten kan je voortaan ook op de voet volgen via de Instagrampagina Uit in Kontich.

Op de nieuwe website vind je een overzicht van alle activiteiten, voorstellingen en evenementen die het lokaal bestuur organiseert en ondersteunt. Ook wie zelf een festiviteit wil organiseren, kan er terecht. Tevens vind je er meer informatie over de werking van de vrijetijdsdiensten.

“Met de nieuwe website willen we, naast onze gekende UiTkrant, ons merk ‘UiT in Kontich’ uitbreiden en versterken”, zegt schepen van Communicatie en Feestelijkheden Luc Abrams (Open Vld). “Het biedt ons de mogelijkheid om te informeren over evenementen.”

Wie de vrijetijdsactiviteiten graag op de voet volgt, kan vanaf nu ook terecht op de Instagrampagina ‘UiT in Kontich’. Daar krijg je een blik achter de schermen en volg je de organisatie van de evenementen stap voor stap.

uitinkontich.be

instagram.com/uitinkontich/

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus