Tomorrowland maakt thema voor editie 2023 bekend: pre-registratie start op 7 december

© Tomorrowland

Boom -

Festival Tomorrowland, dat in 2023 plaats vindt in twee weekends tussen 21 juli en 30 juli, lanceert het thema van zijn volgende editie: Adscendo. Deze nieuwe wereld zal ook worden vereeuwigd in een fantasyboek, een eerste mijlpaal in het fictieproject van Tomorrowland dat eraan komt.

ph

LEES OOK. Dimitri Vegas & Like Mike zeggen Sportpaleis vaarwel: “Afsluiten met een knal”

“Na een onvergetelijke zomer – met uitzonderlijk drie festivalweekends – is Tomorrowland klaar om een nieuwe wereld te openen”, melden de organisatoren vandaag. “Met ‘Adscendo’ wordt niet alleen De Schorre omgetoverd tot een magische plek hoog aan de horizon, maar krijg je naast een digitale beleving ook nog eens een gloednieuw fictieboek voorgeschoteld.”

LEES OOK. Tot 30 uur onderweg en 4.000 euro kosten per persoon: bezoekers Tomorrowland hebben er veel voor over

Als onderdeel van de introductie van het festivalthema van volgende zomer is er eind januari ook een nieuwe digitale ervaring voor iedereen die zich voorregistreert. Als kers op de taart krijgen de fans een gloednieuw fantasyboek als hebbeding. Dit boek werd de afgelopen twee jaar geschreven en vertelt het volledige verhaal van ‘Adscendo’, waar nog tal van verrassingen bij komen.

LEES OOK. Tomorrowland bouwt brasserie en speeltuin in De Schorre: “Toegankelijk voor zowel buurtbewoners als festivalgangers”

De pre-registratie voor Tomorrowland België 2023 start op 7 december om 15u.

adscendo.tomorrowland.com/

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus