“Hierdoor ga je zelfs warme ananas appreciëren”: sterrenchef Danny Horseele gaat op zoek naar de beste voetbalsnack in het WK Foodbal
32 landen op het veld, 10 in de keuken. In het WK Foodbal schotelen we sterrenchef Danny Horseele – van het gelijknamige restaurant – tien voetbalsnacks voor in de hoop de beste ter wereld te vinden. Een Argentijnse hotdog, een Ghanese bakbanaan of toch het Belgische frietje? In deze tweede aflevering proeft onze chef de snacks uit Mexico, Duitsland en Ghana.
Michaël Van Damme
In het WK Foodbal test Danny Horseele drie keer drie snacks uit die je in voetbalstadions over de hele wereld kan vinden. Afsluiten doet hij met een Belgisch frietje. Alle snacks werden geproefd en beoordeeld in het sterrenrestaurant Horseele, gelegen in de Gentse Ghelamco Arena.
Hoofdpunten
Hulpverleners over zoekactie naar Imane (25): “Hierbij hanteren we het ‘gouden uur’”
Drama op luchthaven Luik: drie beren gestorven nadat ze 24 uur lang in ijskoud vliegtuig moeten blijven zitten
Niemand die zo aan bekendheid won door de Oekraïne-oorlog dan de ‘ultieme schurk’, maar nu is het genoeg geweest voor Poetin
Hospitalisatiepolis fors duurder: wie voor goedkopere formule gaat, leest best na wat gedekt is
Beste van Plus
Bewaker steekt ballonnen van verkoper in brand, maar weet niet dat daar uiterst vlambare stof inzit
Gevonden puppy is een hit op Facebook: iedereen wil hem, maar van wie is hij?
Van 600 dollar naar miljoenenverkoop: Van Dyck-schilderij dat in schuur gevonden werd, onder de hamer
Rita Ora laat weinig aan de verbeelding over in doorzichtige latex jurk
Lees meer
Perfect aperitiefje voor buiten: een kruidige koffie met extra kick voor koude dagen
Smeuïge chocoladetaart, taco’s met gebakken chorizo en eiernoedels met pinda: gepimpte klassiekers van Donna Hay
België verliest trappist terwijl er in het buitenland net bijkomen: “En toch blijven onze bieren op eenzame hoogte staan”
Deze manier van koffiezetten is verrassend genoeg meest duurzaam