Jean Bosco Safari zingt met Verenigde Vrienden

Jean Bosco Safari brengt op In Harmony onder meer hits van The Beatles. © Joris Herregods

Hemiksem -

Voor haar jaarlijks concert ‘In Harmony’ keert harmonie Verenigde Vrienden dit jaar terug naar zijn vertrouwde stek in Depot Deluxe. Gastvedette dit keer is Jean Bosco Safari.

Na een jaar niet en een speciale Musical-editie met Deborah De Ridder en Hans Peter Janssens vorig jaar in De Singel, tekent de harmonie voor de beproefde concertformule weer present in thuishaven Hemiksem. Al sinds 2007 nodigen de Verenigde Vrienden elk jaar een gastvedette uit om samen met hen een concert met hoog Proms-gehalte ten beste te geven. Onder meer Sandra Kim, Nicole & Hugo, Günther Neefs, De Romeo’s en Udo waren al te gast.

The Beatles

Voor In Harmony 2022 voegen de Verenigde Vrienden Jean Bosco Safari aan dit lijstje toe. Het orkest onder leiding van Steven De Loose brengt samen met de zanger onder meer hits van The Beatles. Benieuwd of hij ook het Rupelstreeklied ten gehore zal brengen, dat hij in 2017 als ode aan de streek schreef.

Ook het Jeugdorkest ten slotte is van de partij. Onder leiding van hun nieuwe dirigente Emma Vanderstraeten trekken de jonge muzikanten het concert op gang.

In Harmony in Depot Deluxe vindt plaats op vrijdag 18 en zaterdag 19 november, telkens om 19.45u. Tickets kosten 17 euro en 9 euro voor -12-jarigen en zijn te bestellen via Verenigde Vrienden .

(bar)

 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus